Friday, November 20, 2009

Zi neagra pentru HCM! Constantenii n-au reusit sa scape de cosmarul Chekhovskie! Mai au mult de furca pana sa se califice in optimile Ligii Campionil

S-au lasat doborati si in partida tur si in mansa a doua! Handbalistii pregatiti de Zoran Kurtes nu le-au facut fata rivalilor de la Chekhovskie Medvedi, care se impusesera si in partida tur, disputata la Buzau. Cu un atac neieratator si o aparare de exceptie, rusii sau invins, la ei acasa, cu 37 la 32.

Elevii lui Kurtes au facut un joc bun si au reusit sa incheie prima repriza in avantaj. Tabela de marcaj arata la pauza 17-19 in favoarea constantenilor. Din repriza a doua, lucrurile s-au schimbat insa radical. Daca debutul a fost destul de strans, treptat, Chekhovskie a preluat conducerea si s-a distantat, fara sa mai poata fi ajunsa din urma. Cu doar 8 minute inainte de fluierul final, HCM Constanta era condusa la 8 goluri diferenta.

Chiar daca au reusit sa mai recupereze din diferenta, handbalistii HCM au ratat victoria. Partida s-a incheiat cu 37 la 32, dupa ce rusii castigasera si in tur, cu 28 la 22.

continuare

No comments:

Post a Comment